Lindával akkor találkoztam, amikor eldöntöttem, hogy abbahagyom a sikertelen fogyókúrákat (volt ott minden; keto, léböjt, stb.) és életmódot váltok. Nagyon elegem volt már a rengeteg jojo effektusból és a szenvedéssel és rengeteg lemondással járó megoldásokból. Lindát alapos kutatás alapján választottam, fontos volt számomra a szakmai háttér, a bőséges tapasztalat, és mindenképp olyas valakit kerestem, aki szenvedélyből fordult a személyi edzősködés, a rehabilitáció irányába. Nagy lendülettel csaptunk a munkába, én persze mindent jobban tudtam nála, hiszen olvastam az interneten...

Az edzésen nemcsak fizikai instruktorra találtam személyében, de empátiája, tapasztalata,

meglátásai sokszor segítettek az élet szellemi, érzelmi és egyéb területein is továbbevickélni.

Javaslatára elmentem endokrinológushoz és dietetikushoz is, akik segítettek a személyre

szabott életmódváltásban, orvoslásban és étkezés kialakításában.

És lőn, ahogy a képek is mutatják, 9 hónap alatt míg a hölgyek egy kisemberrel lesznek

terebélyesebbek, addig én egy kis felnőttel lettem majdnem szűkebb, ellenben megszűnt

megannyi apróbb és jóval nagyobb problémám. Most már végre megfelelően kezelve van az inzulinrezisztenciám, a pajzsmirigy alulműködésem, a mozgás hatására a vérnyomásom és szívproblémám is nagyon szépen kordában van tartva és nem kell egy marék gyógyszert beszednem, ahhoz hogy tudjam élni a mindennapjaimat.

Úgy gondolom a változás titka az, hogy hozzáértő kezekbe kerültem, ahol tényleg megtanították nekem, hogy csak rám szabva fog működni az étkezés, a testedzés és az orvoslás. Végre megértettem, hogy nem önmagam sanyargatásával érhetem el a vágyott céljaimat, hanem teljesen új élethosszig tartó szokások kialakításával.

Számokban kifejezve eddigi eredményeim -30 kg, - 4 méret, - 7 csillag a vérvizsgálaton. Az elmúlt hónapokban tapasztalt változások annyira mély nyomot hagytak bennem, hogy saját szakmámat is felhasználva elindítottam a http://www.segitasef.hu/ oldalt ,ahol életmódváltóknak segítek a főzés rejtelmeinek elsajátításában.

Örökké hálás leszek Lindának, hogy elindított a változás útján.

Robi

Robi átváltozása

Szia Linda, muszáj megírnom, hogy annyira tetszik, ahogy edzést tartasz. Hihetetlen pozitív

és nem találkoztam ilyennel, hogy valaki alaposan felmérjen minden izomcsoportot, a gerinc

egészségét, szimmetriát nézzen és átfogóan is az erőnlétet meg állapotot, hogy ezekhez

mérten segítsen. Külön tetszett az is, hogy az adott gyakorlatnál mondtad, hogy milyen izmot dolgoztat a feladat. Illetve jó motivátor és megerősítő is vagy. Szóval hálás vagyok az élményért, kiváló szakembernek és embernek ismerhettelek meg. Bátran ajánlak mindenkinek!

Julcsi

„Még csoportos órára kezdtem járni Lindához, ülő munka mellett hiányzott a mozgás. Lindát az egyik közös ismerősünk ajánlotta. Nehéz volt "visszaállni" a mozgók sorába, de már akkor megkedveltem Linda stílusát, az órák változatosságát. Aztán amikor egyre inkább nem értem oda órákra, az időbeli rugalmasság miatt, a személyi edzés mellett döntöttem. Nem bántam meg, sőt! Pár hónap elteltével magam is rácsodálkoztam mi mindent bírok és mennyit fejlődtem.:) Linda mindig figyelembe veszi az éppen aktuális kedvemet, állapotomat, úgy hogy a célt nem téveszti szem elől, és valahogy mindig átlendít a holtponton - motivál és inspirál! Valahogy tudja egységben nézni és kezelni az embert.  És amikor azt hiszed, hogy éppen csak csacsogunk, akkor is figyel, pontosan tudja hol tartunk a gyakorlatokban... és még három ismétlés .:) Azóta is járok edzésre!”

Marczinkó Teréz

Levike átváltozása

Fiam inzulinrezisztens (a cukorbetegséget megelőző állapot) és túlsúlyos volt, amikor Lindával megismerkedtünk. Már az első találkozás alkalmával meghatároztuk, hogy milyen eredményt szeretnénk elérni. A változatos edzésekkel és a folyamatos kihívásokkal röpke három hónap alatt értünk el több, mint 15 kg fogyást. Az eredményt nem csak a küllem, hanem a laboreredmény is igazolta! Linda dicsérő szavainak köszönhetően fiam visszanyerte önbizalmát és boldogan járt hozzá. Még egyszer mindent nagyon köszönünk!

 Láposi Gyöngyi Rita

Petrus Krisztina átváltozása

Soha életemben nem sportoltam, és utáltam mozogni, az edzőtermek közelébe sem mentem. Amikor IR, alulműködő pajzsmiriggyel, és 2-es cukorbetegséggel diagnosztizáltak, ajánlottàk Lindát. Nem a nulláról kezdte velem, hanem igen mínuszból. Nagyon jól kezelte minden kifogásom és nyafogásom, sok türelemmel vezetett ezen az új úton és kevesebb, mint három hónap alatt 10 kg súlytöbbletnek mondhattam búcsút.

Petrus Krisztina

Linda nagyon lelkiismeretes, jó edző, akivel öröm a közös munka, szinte elrepül az idő. Inzulinrezisztensként kötelező számomra a kardió és izomerősítő mozgás egyaránt és a Lindával való közös edzés során ezekre mind hangsúlyt fektettünk és hatékonyan dolgoztunk, olyannyira hogy 20 kg-tól is sikerült megszabadulnom.:)

Polónyi Réka

Az edzések vidám hangulatban telnek. Egyéni igényekhez jól társítja a változatos feladatokat. A kiváló naprakész szakmai tudás melle motiváló személyiség társul. Mosolyogva nyomjuk a súlyokat.

Schödl Anna, Nóra és Tamás

Olívia, PálTóth Eszter kislánya

“Férjemmel mindketten izulinrezisztenciában szenvedünk. Együtt kezdtünk sportolni. A diéta mellett sokat segített Linda edzésterve. A személyre szabott gyakorlatokkal hamar javulni kezdtek az eredményeink. Ma már egy 15 hónapos csodaszép kislány büszke szülei vagyunk.”

Pál Tóth Eszter

Szabina átalakulása

Én fogyni és izmosodni szerettem volna, és ezekkel a célokkal kértem fel a Lindát, személyi edzőmnek. Nem kellett csalódnom. Hamar változásokat tapasztaltam a testemen, és nem utolsó sorban egy nagyon jó barátot is tálaltam, akivel minden egyes edzés csupa izzasztó szórakozás.  ☺ ☺Barbi

Varga Barbara

Bolla Noémi is látványos változáson ment keresztül.

Linda változatos gyakorlatokkal, nagyon hatékonyan tudja az izmokat és az erőlétet fejleszteni, az órái mindig vidámak és energikusak. Az edzés közben Linda mindig nagyon odafigyel arra, hogy a gyakorlatokat a megfelelő testtartással végezd el, növelve így az edzések hatékonyságát és kiküszöbölve a sérülések lehetőségét. Nagyon élveztem az óráit, csak ajánlani tudom mindenkinek Lindát!

Héjjas János

Nadia az edzések utáni formájában.

Első találkozásunk alkalmával részletes felmérés történt, ami számomra is meglepetés volt, mennyire alaposan, részletekbe menő. Ott éreztem, jó kezekben vagyok. Ha többen voltunk, edzések alatt mindig figyelt arra a Linda milyen gyakorlatot kell kicsit másképpen végeznem, mint a többieknek (pl. kislabda a térdeim közé). Ha fáradt voltam, vagy figyelmetlen, mindig a kellő pillanatban motivált, erőt adva. Mosolyával, lendületével hihetetlen erőt adott a folytatásra. Idővel az állóképességem és az alakom is változott, ami nekem igazolás a jól végzett munkára.

Pálfi Andrea

Petrára nagy lett a nadrágja.

©TÓTH LINDA 2019

© DESIGN By Grafikriszta